A Thousand Uses.

A Memory of Kilbirnie.

It seems She never had it aff, she wore it aw the time, Dain the bakin covered in Floor, dain the dustin covered in Stoor, Hining oot washin,Beating the rugs, Cleaning the windies, Dichtin the dugs, Wipen the sweat aff her auld furred broo, she even wore it milking the coo. She aye kept a guid wan fir the minister cummin, That wan wis clean, the ither wan Hummin, She wiped oor tears sae gentle aboot it, When she did tak it aff then wee got clouted, Ma Maws name wis Polly and she wis nae meenie and this is my Ode tae her auld Trusted PEENIE.